Professzionális járműberendezések a legjobb minőségben

PROFESSZIONÁLIS MOBILMŰHELY-BERENDEZÉSEK

Saját járműberendezéseket és műhelyfelszereléseket gyártunk

A kisteherautók átalakítását és berendezését kimondottan az adott szakma igényeinek megfelelően kell elvégezni.

Ahhoz, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb berendezést és a szükséges rendszerelemeket a mobil műhelyhez, ismerni kell a felhasználó célját, illetve a jármű adottságait (pl. magasság vagy a csomagtér mérete). Fontos figyelembe venni továbbá a jármű helyigényét és alkalmazási környezetét is.

Járműberendezéseink a piacon elérhető összes haszongépjármű típushoz elérhetők így a felhasználó maga választhatja ki a számára és az alkalmazási területnek megfelelő modellt.

Kínálatunk polcokból, kivehető és rögzíthető  tárolórekeszekből, elválasztókból,  polcrendszerekből valamint számos további termékből áll. Ilyenek a billenthető asztalok, a papírhenger- és szappanadagolók, illetve további egyedi kiegészítők. 

A be- és kirakodás megkönnyítésére  rámpák és rakodóplatformok széles választéka áll rendelkezésre.

Azokban a szakmákban, ahol létrák használata is szükséges, lehetőség van könnyen kezelhető tetőcsomagtartó és rögzítőrendszerek telepítésére is.

Rögzítőrendszerekkel biztosítjuk a beépített polcrendszerek biztonságát. Így még egy ütközés során sem sérülnek meg a szállított termékek és eszközök.

A tetőcsomagtartó hatékony és gazdaságos kihasználására megfelelő légterelőrendszereket kínálunk. Így a fogyasztás nem növekszik, a gépjármű menetdinamikai tulajdonságai nem romlanak, illetve a jármű közlekedése sem lesz hangosabb.

Termékeink kialakítása lehetővé teszi, hogy speciális haszongépjárműveken is alkalmazhatók legyenek.

Az általunk gyártott járműberendezések többsége alumíniumból, nagy szilárdságú acélból, műanyagból és fából készül. Ezek együttesen robosztus, strapabíró, könnyen kezelhető, mégis elegáns termékeket eredményeznek és biztosítják a legszigorúbb törésteszteken való megfelelést is.

Egy személyre szabott műhelyként felszerelt haszongépjármű előnyei:

scaffali per furgoni

Nem könnyű kiválasztani az ideális műhelyfelszerelést, azonban ez egy “valódi befektetés”, mely kiemelten fontos ahhoz, hogy időt és pénzt takarítson meg a megfelelő rendszerezettség biztosításával.

Gyártásunk kapacitása lehetőséget ad arra, hogy ne csak egyedi megrendeléseket, hanem komplett flották  felszerelését is vállalhassunk. Így rövid idő alatt és európai szinten is kedvező áron készülhet el felszerelt járműparkja.

Az általunk gyártott és forgalmazott járműberendezésekre 36 hónap garanciát vállalunk.

Referenciamunkáink és példák átalakított haszngépjárművekre:

Törésteszt

A Tecnolam TI-Van járműberendezések tökéletesen teljesítettek az ECE-R17 szabvány szerint végzett törésteszten. A gyártó termékei TÜv tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Töréstesztjeink eredményei alátámasztják, hogy az általunk gyártott, forgalmazott és szerelt járműberendezések nem károsítják a haszongépjármű csomagterét. Termékeink TÜV tanúsítványokkal rendelkeznek és Olaszország mellett világszerte értékesítjük őket.

A Tecnolam termékei megfelelnek a közúti biztonságot szabályozó rendeleteknek és jogszabályoknak.

Termékeink, mellyel az Ön kisteherautója is professzionális mobil-műhellyé alakítható:

Amennyiben egy egyénre szabott kisteherautóra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot költség- és kötelezettségmentesen!

járműberendezések minden szakember számára

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig várja megkeresését:

Délelőtt:  08:30-12:30

Délután: 14:00 – 18:00

Kérjen ingyenes árajánlatot és 3D renderelt látványterveket az alábbi űrlap kitöltésével:

  Járműberendezés*:
  Jobb oldali járműberendezésBal oldali járműberendezésTeljes berendezésEgyéb

  Padlóburkolat*:

  Falburkolat*:
  Festett fémlemezpolipropilénNem

  Tetőcsomagtartó*:
  IgenNem

  Csomagtartó + létratartó*:
  IgenNem

  Hogyan szeretne kapcsolatba lépni velünk?
  EmailTelefonBármilyen módon

  Mikor vehetjük fel Önnel a kapcsolatot?
  ReggelDélutánbármikor

  Elfogadom a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat (*)Szeretnék értesülni a Tecnolam híreiről, feliratkozom a webhely hírlevelére.