Tecnolam padlóburkolatok haszongépjárművekhez

HASZONGÉPJÁRMŰ-BURKOLATOK

Padlóburkolatok haszongépjárművekhez rétegelt lemezből
tuv tanúsítvány

"A padlóburkolat megvédi a haszongépjármű belső fényezését és nagy súrlódású felületetével biztonságos csomagszállítást tesz lehetővé."

Gondolt már arra, hogy kisteherautójára szabott padlóburkolattal lássa el a csomagteret? Ha járművét munkához, vagy szabadidős céllal használja, bizonyára szeretné a lehető legtöbbet kihozni belőle, miközben megóvja a belső tér fényezését is. 

A Tecnolam által gyártott padlóburkolatok telepítése igen egyszerű, gyors, tiszta és minimális mechanikai behatással jár. Így ön is könnyedén elvégezheti videós útmutatónk alapján.

A gyártás során gondosan kiválasztott anyagokkal dolgozunk, így biztonságos és tartós megoldást kínálunk.

Videós útmutató

Rendelje meg padlóburkolatát haszongépjárművéhez és szerelje be videós útmutatónk alapján!

12 mm-es rétegelt lemezből készül, alumínium élekkel, speciális csúszásgátló felülettel, penész és karcolásgátló bevonattal. A padlóburkolatok moshatók és és ellenálnak a víznek.

A Tecnolam padlóburkolatok minősége időtállóságot garantál.

Megvédi a haszongépjárműve belső fényezését.

Tartós és ellenálló: a két kulcsszó, amikor megfelelő padlóburkolatot keres haszongépjárműve számára. Ezek a legfontosabb elvárások a megfelelő padlóval szemben.

Megvédi kisteherautóját
Kedvező ár-érték arányú padlóburkolataink minden haszongépjárműhöz elérhetők.
Legjobb ár

A belső burkolatokat a haszongépjárművek egyedi méretei szerint gyártjuk, 12 mm-es vastagságban, réteegelt lemezből, alumínium kerettel. Az anyagminőség a használat szemponjából kulcsfontosságú, így kiváló anyagokkal dolgozunk, amelyek megvédik a csomagtér belső felületeit a sérülésektől. 

A haszongépjármű, megfelelően kihasználva jelentősen megkönnyítheti a mindennapi munkavégzést, egy jól megválasztott padlóburkolattal pedig még biztonságosabb lesz a csomagszállítás. 

A padlóburkolatot ellenálló anyagból gyártjuk, amely a rétegek közötti ragasztásnak köszönhetően rugalmas és megfelelő stabilitást biztosít a csomagtérben elhelyezett eszközöknek.

A jármű belső kialakításának méreteit követve tervezzük meg a padlóburkolatokat, az ajtónyílások mentén alumíniumszegéléyeket alkalmazunk, ezzel védjük meg a leginkább igénybevett szakaszokat a kopástól.

A felületeket festjük, ez egyfajta védőrétegként szolgál. Megfelelő súrlódást eredményez és megakadályozza a penész megtelepedését is. A szilikonvédelemnek köszönhetően biztonságosabb az anyagszállítás és anyagtulajdonságai tartósan megőrizhetők. A festék meggátolja továbbá a burkolat vizesedését is.

A telepítésre nem kell sokat várnia, a gyors szállítást követően könnyedén beszerelheti a burkolatokat haszongépjárművébe.

A padlóburkolat behelyezésekor az érintkező felületeken szilikon tömítéseket célszerű elhelyezni, ezzel csendesebbé és még stabilabbá tehetők ezek a panelek. 

A padló a szennyeződésekkel szemben ellenálló, könnyebben tisztítható és jól karbantartható. Védi a karosszéria fényezését a szállítás, a rakodás, illetve a haszongépjárműben történő munkavégzés során is. Így mindenképpen praktikus kiegészítője mobil műhelyének!

A megfelelően beszerelet padlóburkolat segít csökkenteni a csomagtérben elhelyezett eszközök rezgésterhelését. 

Továbbá, a megfelelő burkolattal biztosítható a különböző munkavégzésekhez szükséges alap. Így a haszongépjármű igazi társsá válik a munkában. 

A jó megjelenésű mobil műhely azonban nemcsak praktikus, hanem imázsértékű is. A tökéletesen felszerelt mobil műhely professzionális megjelenést, könnyebb és gyorsabb munkavégzést és hatékonyabb rendszerezést tesz lehetővé, legyen szó bármilyen feladatról. 

Azon túl, hogy jobb megjelenést kölcsönöz vállalkozásának egy professzionálisan felszerelt mobil műhely, a munkavégzés is hatékonyabbá válhat: nem kell többé a rakodótérben kallódó szerszámokat keresgélni, hiszen mindennek helye van a megfelelő rendszerezőkben. 

A megfelelően kezelt fa burkolati elemeknek köszönhetően akár az élelmiszerbiztonsági előírásoknak is megfelelő kisteherautót rendezhet be. A Tecnolam által gyártott elemek mindegyike penészgátló, vízzáró bevonatokat kap, így biztonságos és tartós eszközökké válnak beszerelés után. 

Bár a padlóburkolat önmagában még nem elég a tökéletes munkavégzéshez, kiváló alapot jelent a további felszerelések elhelyezéséhez, a rakományszállításhoz és a járműben történő szerelési feladatok ellátásához.

Testreszabott árajánlatra van szüksége a megfelelő padlóburkolat kiválasztásához? Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel!

vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

További információkért töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Tecnolam megbízható támogatást nyújt, egyéni igényeire szabott árajánlattal és igényfelméréssel.

  Járműberendezés*:
  Jobb oldali járműberendezésBal oldali járműberendezésTeljes berendezésEgyéb

  Padlóburkolat*:

  Falburkolat*:
  Festett fémlemezpolipropilénNem

  Tetőcsomagtartó*:
  IgenNem

  Csomagtartó + létratartó*:
  IgenNem

  Hogyan szeretne kapcsolatba lépni velünk?
  EmailTelefonBármilyen módon

  Mikor vehetjük fel Önnel a kapcsolatot?
  ReggelDélutánbármikor

  Elfogadom a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat (*)Szeretnék értesülni a Tecnolam híreiről, feliratkozom a webhely hírlevelére.