Burkolatok és védőbevonatok haszongépjárművekhez

Burkolatok haszongépjárművekhez

Védelem a haszongépjárművek számára
tuv tanúsítvány

"A haszongépjármű csomagterét megfelelő burkolatok alkalmazásával védhetjük a leghatékonyabban."

Villanyszerelők, vízvezetékszerelők és szervizesek számára egyaránt praktikus és hosszú távú védelmet biztosítanak a Tecnolam kínálatában megtalálható csomagtér-burkolatok.

A haszongépjármű hosszútávú használata során gondoskodnunk kell a belső terek és a csomagtér megfelelő védelméről. A karosszéria megóvása ugyanis nemcsak esztétikai szempontból fontos.

Sajnos, a legnagyobb igyekezet ellenére is előfordul, hogy nagyobb rakományok szállítása során megsértjük a jármű csomagterének fényezését. A leeső tárgyak és termékek továbbá apróbb horpadásokat is eredményezhetnek, így ezek a sérülések könnyen a rozsdásodás kiindulópontjává válhatnak.

Mindez csökkentheti a haszongépjármű tatós használatának biztonságát. Hiszen a rozsda az anyag gyengülését okozza, a sértett festégréteg pedig nem nyújt megfelelő védelmet a párásodással és a folyadékszivárgással szemben.

Videós útmutató

Tekintse meg videónkat, mely alapján Ön is könnyedén beszerelheti burkolatainkat haszongépjárművébe.

Védje meg haszongépjárműve oldalfalait!

Fontos a megfelelő méretre szabott burkolatok kiválasztása?

Mindenféleképpen!

Mivel az autógyártók nem speciális védelemmel ellátott belső terekkel szállítják a haszongépjárműveket, a felhasználóknak kell gondoskodniuk a megfelelő burkolatokról. 

Fontos, hogy megfelelően óvja haszongépjárműve belső terét, ezzel elkerülve a használatból eredő sérüléseket, amelyek negatívan befolyásolhatják a jármű élettartamát. 

A Tecnolam által kínált burkolatok és bevonatok segítenek a csomagtér állagának megóvásában és kiváló védelmet biztosítanak a horpadásokkal és karcolásokkal szemben. Készítünk padlóburkolatokat, fali- és ajtóbevonatokat is, gyártásuknál pedig a minőség a legfontosabb szempont. Olyan anyagokkal és eljárásokkal dolgozunk, hogy az általunk készített termékek egyszerre legyenek esztétikusak, praktikusak, tartósak és természetesen biztonságosak.

Bevonataink és burkolataink számos kereskedelmi forgalomban kapható haszongépjárműhöz elérhetők.

Kérjen gyorsan és egyszerűen árajánlatot 3D látványtervvel. Munkatársaink segítenek megtalálni a megfelelő járműberendezést  és burkolatokat haszongépjárművéhez.

Mik az előnyei a polipropilénből készülő fali és padlóburkolatoknak?

 • A 4 mm vastagságú polipropilén bevonat tökéletes védelmet biztosít a mechanikai hatásokkal szemben.
 • A falburkolat szerkezete ütésállóvá és egyidejűleg könnyűvé teszi az anyagot, tehát a haszongépjármű szállítási kapacitását nem csökkenti és a telepítés nem jár együtt magasabb fogyasztással. 
 • A polipropilén lemezből készülő bevonatok víztaszítók és könnyen tisztíthatók. Egy egyszerű mosószeres szivaccsal tisztára törölheti őket.
 • A Tecnolam rendszerekben alkalmazott acélok a speciális bevonatnak köszönhetően könnyűek, mégis magas keménységgel és kopásállósággal rendelkeznek.
 • Rendelésre alumínium védőbevonatokat is gyártunk.
Védje meg haszongépjárművét!
Falburkolataink egyedi méretben készülnek minden, kereskedelmi forgalomban kapható haszongépjárműhöz.
Legjobb ár

Könnyen telepíthetők az ilyen burkolatok?

A telepítési folyamat rendkívül egyszerű és speciális szaktudás nélkül is elvégezhető.

A burkolatok, ahogy fentebb említettük már, acélból és polipropilénből készülnek. 

 • A teelepítés egyszerű és önállóan is elvégezhető
 • A panelek csavarokkal vagy patentokkal rögzíthetők a haszongépjármű falához. ( A karosszéria nem sérül, nem kell fúrni, mivel a gyárilag meglévő rögzítési pontokat kell használni a telepítés során is. )
 • Amennyiben a rezgéseket minimálisra csökkentené, egy vékony szilikoréteg felvitele javasolt a burkolat illesztése előtt. Ez a művelet azonban nem kötelező. 

A burkolatokat mindig úgy kell az oldalfalakhoz rögzíteni, hogy vékony hézag maradjon, így ütés hatására maximum a burkolat sérülhet, a haszongépjármű oldalfala nemhorpadhat be. Ilyenkor, ha szükséges, elegendő a burkolatot cserélni, az oldalfal nem szorul javításra.

A hátsó ajtók esetében speciális burkolatok alkalmazhatók: amennyiben ablak is van rajtuk, redőnyök vagy rácsok felszerelése javasolt.

műanyag rögzítőelemek
burkolatok
műanyag rögzítőelemek

Hogyan készülnek a Tecnolam burkolatai?

Ahhoz, hogy a burkolatok tökéletesen illeszkedjenek a kisteherautók belső vonalaihoz, lézervágással készítjük el a lemezelemeket, mely időtakarékos megoldás, minden anyag esetében.

Rövid idő alatt számos lemezvastagsággal dolgozhatunk, attól függően, hogy az adott járműben és annak felületén mire van szükség. Leggyakrabban azonban 8-10 mm-es lemezekkel dolgozunk.

A Tecnolam igyekszik minden felhasználói szokásnak megfelelő elemeket tervezni és gyártani

Miután a lemezeket a a rögzítőcsavarokkal a haszongépjármű csomagterében rögzítettük, az élek mentén és az érintkezéseknél ütközésgátló elemeket is használhatunk. Az ajtóknál és az éleknél védőszegélyeket helyezünk el, hogy ne csak a jármű, hanem a burkolatok tartós használatát is biztosíthassuk.

Ingyenes és személyre szabott árajánlatért töltse ki az alábbi kapcsolati űrlapot! Munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot és 3D látványtervet készítenek a rendelésről.

vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

Töltse ki az alábbi kapcsolati űrlapot és kérjen árajánlatot szakértőinktől!

  Járműberendezés*:
  Jobb oldali járműberendezésBal oldali járműberendezésTeljes berendezésEgyéb

  Padlóburkolat*:

  Falburkolat*:
  Festett fémlemezpolipropilénNem

  Tetőcsomagtartó*:
  IgenNem

  Csomagtartó + létratartó*:
  IgenNem

  Hogyan szeretne kapcsolatba lépni velünk?
  EmailTelefonBármilyen módon

  Mikor vehetjük fel Önnel a kapcsolatot?
  ReggelDélutánbármikor

  Elfogadom a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat (*)Szeretnék értesülni a Tecnolam híreiről, feliratkozom a webhely hírlevelére.