Járműberendezések Mercedes haszongépjárművekhez | Tecnolam

Mercedes-benz haszongépjármű-felszerelések

Mercedes e1591370696440

A Mercedes Sprinter, Vito és Citan a megbízhatóság szinonimái

Kényelmes belső tér, hatékony lengéscsillapítás és stabil felfüggesztés teszik ideális városi járművé ezeket a kisteherautókat. A Tecnolam moduláris járműberendezéseivel a mindennapi munkafolyamatokra is alkalmassá tehetők ezek a sokoldalú haszongépjárművek.

Tekintse meg Olaszországban gyártott termékeinket, amelyekkel még hatékonyabbá teheti Mercedes-ét. 

MERCEDES CITAN

Kompakt méretének és tágas rakodóterének köszönhetően remekül alkalmazkodik a városi közlekedés kihívásaihoz. A Tecnolam rendszereivel még hatékonyabbá teheti: biztonságos tetőcsomagtartóval kihasználhatja a tetőt, a polcrendszerekkel pedig rendet teremthet a belső térben. A telepítőkészlet biztonságos rögzítést tesz lehetővé, a rakodást pedig könnyen kezelhető rámpák segítik.

citan járműberendezés

Járműberendezések Mercedes Citan-hoz

MERCEDES VITO

A Mercedes Vito egyik különlegessége a csomagtér megközelíthetősége: e jármű esetében a tolóajtónak köszönhetően oldalról is hozzáférhetünk. A Tecnolam magas víztűrésű, 12 mm vastag, stabil faszerkezeteket gyárt, amelyekkel megbízhatóan rendezhetők be a haszongépjárművek. A belső tér jól kihasználható, a polcrendszereknek köszönhetően kényelmesen és biztonságban tárolhatók az eszközök a csomagtérben. 

vito járműberendezés

Járműberendezések Mercedes Vito-hoz

MERCEDES SPRINTER 

Az akár 17 m³-es rakodóterével a SPRINTER egy hatékony és sokoldalú haszongépjármű.  A SPRINTER-hez polcrendszerek széles választékát kínáljuk, amelyek nemcsak a helykihasználásban segítenek, hanem biztonságosabbá teszik a szállítást és a csomagtér használatát is. A csomagtér mérete lehetővé teszi nagy méretű termékek és rakományok szállítását. Az oldalfalakat, a padlót, illetve magát a rakományt pedig megfelelő burkolat védi mind a rakodás, mind a szállítás során. A Tecnolam járműberendezéseivel a SPRINTER hatékony és kényelmes mobil műhellyé válhat.

mercedes sprinter járműberendezés

Járműberendezések Mercedes Sprinter-hez

A személyre szabott Mercedes-hez megfelelő berendezés kiválasztása konzultációt igényel

Legyen szó Vito, Sprinter vagy Citan modellekről, szakembereink segítségével Ön is megtalálhatja a megfelelő járműberendezéseket, amelyekkel még többet hozhat ki haszongépjárművéből. Válasszon moduláris rendszereinkből!

vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

Szerelje fel haszongépjárművét professzionális és praktikus berendezésekkel a Tecnolam kínálatából. Vállalatunk Európa szerte kínál komplett rendszereket.

  Járműberendezés*:
  Jobb oldali járműberendezésBal oldali járműberendezésTeljes berendezésEgyéb

  Padlóburkolat*:

  Falburkolat*:
  Festett fémlemezpolipropilénNem

  Tetőcsomagtartó*:
  IgenNem

  Csomagtartó + létratartó*:
  IgenNem

  Hogyan szeretne kapcsolatba lépni velünk?
  EmailTelefonBármilyen módon

  Mikor vehetjük fel Önnel a kapcsolatot?
  ReggelDélutánbármikor

  Elfogadom a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat (*)Szeretnék értesülni a Tecnolam híreiről, feliratkozom a webhely hírlevelére.