Tetőcsomagtartók és létratartók a Tecnolam-tól

Létra- és tetőcsomagtartók haszongépjárművekhez

Létratartók és csomagtartók minden haszongépjárműhöz
tuv tanúsítvány

Alumínium létra- és tetőcsomagtartók, minden haszongépjárműhöz, a nehéz és nagyméretű csomagok praktikus szállítására.

“Csomagok és létrák könnyű rakodásához”

A tetőrudak, tetőcsomagtrtók és létratartók elengedhetetlen felszerelések egy villanyszerelő vagy egy vízvezetékszerelő számára. 

Ezek az elemek modulárisak, jól beállíthatók, így gyakorlatilag bármilyen haszongépjárművön biztonsággal alkalmazhatók. A legújabb generációs termélek kimondottan univerzálisak, használhatók tehát a Trafic-tól a Fiorino-ig, a Movano-tól a Vivaráig vagy Ducato-tól a Dobló-ig, illetve sok más modellen!

portascala per elettricisti

A legújabb tetőcsomagtartók és létratartók praktikus és sokoldalú kiegészítői a haszongépjárműveknek. Magas minőségű termékek, innovatív gyártástechnológiával készülnek és számtalan módon használhatók az egyéni felhasználói igényeknek megfelelően.

Mivel a tetőn elhelyezett rakomány biztonságos szállításáért felelősek, magas minőségi elvárásoknak kell megfelelniük, így gondosan választott anyagból készülnek. A Tecnolam termékeit alumíniumból és rozsdamentes acélból gyártjuk, így könnyű, mégis robusztus termékek jönnek létre.

A megfelelő anyagválasztás rozsdamentes kivitelt biztosít.

Vitathatatlan, hogy a megfelelő teetőcsomagtartó könnyebbé teszi a szállítást, a praktikus létratartóknak köszönhetően pedig könnyebb hozzáférni az eszközökhöz is.

A piacon sokféle létratartót talál, ezek közül mindenki megtalálhatja a számára ideálisat. Egy- és kétoldalas kivitelek is elérhetők, más-más alkalmazásokhoz. 

A két csúszkával ellátott változatok a jármű tetején elhelyezettfüggőleges tartóelemekből, illetve két csúszófelületből állnak, ezek teszik lehetővé a létrák könnyű mozgatását, valamint biztonságos rögzítését.

A billenő létratartók a létre felrakása és levétele során jelentősen megkönnyítik a rakodást.

Az ilyen létratartók számos modellen alkalmazhatók, például Dobló-n, Berlingo-n, Kangoo-n vagy Transporter-en.

A lengéscsillapítóval ellátott létratartó segít csökkenteni a létra mozgásának sebességét. A termék lehetőv tesz a létra talajra esersztését, függetlenül a kisteherautó típusától. Így nincs szükség a létra emelésére. Közepes méreetű haszongépjárműveken, mint a Trafic és a Ducato, előszeretettel alkalmazzák.

Az ilyen típusú létratartók előnye, hogy a létrát könnyedén a földre tehetjük, nem kell emelgetni és így kevésbé balesetveszélyes a használatuk. A szerkezet a létra emelése során is kiszámítható: rángatás nélkül emelkedik fel.

portascala per furgone in muovimento

Ebből kifolyólag, használata tökéletesen biztonságos, veszélytelen a kezelő személyek számára. A létra emeléséhez csupán egy kis lökésre van szükség, a lengéscsillapító rendszer jelentősen egyszerűsíti a létra felrakását is. Amint a létra a tetőre kerül, már csak a rögzítésről kell gondolkoskodnia.

Haszongépjárműveken előszeretettel alkalmaznak továbbá tetőcsomagtartókat is. Ezek keresztrudakból és oldalsínekből állnak, melyek különféle rakományok rögzítését teszik lehetővé. A csomagtartó 100% alumíniumból készül.

portatutto per furgoni
Tetőcsomagtartók és létratartók
Tetőcsomagtartók és létratartók
járműberendezések minden szakember számára

Kérjen árajánlatot egyedi igényei alapján!

  Járműberendezés*:
  Jobb oldali járműberendezésBal oldali járműberendezésTeljes berendezésEgyéb

  Padlóburkolat*:

  Falburkolat*:
  Festett fémlemezpolipropilénNem

  Tetőcsomagtartó*:
  IgenNem

  Csomagtartó + létratartó*:
  IgenNem

  Hogyan szeretne kapcsolatba lépni velünk?
  EmailTelefonBármilyen módon

  Mikor vehetjük fel Önnel a kapcsolatot?
  ReggelDélutánbármikor

  Elfogadom a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat (*)Szeretnék értesülni a Tecnolam híreiről, feliratkozom a webhely hírlevelére.