Járműberendezések VolksWagen kisteherautókhoz | Tecnolam srl

JÁRMŰBERENDEZÉSEK VOLKSWAGEN HASZONGÉPJÁRMŰVEKHEZ

Logo Vw

Optimális megoldások Volkswagen haszongépjárművek berendezéséhez. Egyedi igényei és az iparági elvárások szerint megtervezzük és legyártjuk a megfelelő felszerelést, illetve választhat kipróbált, moduláris rendszereink közül is. 

Amennyiben magas minőségű, mégis költséghatékony megoldást keres VW kisteherautója berendezéséhez, tekintse meg kínálatunkat. Találja meg a legmegfelelőbb rendszerezőket a Tecnolam rendszerei között!

Milyen VW haszongépjárműve van? Válassza ki a listából és kérjen ingyenesen és kötelezettségmentesen ajánlatot (3D látványtervekkel) szakértőinktől!

VOLKSWAGEN CADDY

A Tecnolam által kínált járműberendezésekkel praktikus mobil műhellyé változtathatja Caddy-jét. Moduláris megoldásaink közül kiválaszthatja azokat, amelyek kielégítik mindennapi szükségleteit és leegyszerűsítik munkáját. Könnyen szerelhető és biztonságos rendszert építhet, így időt és pénzt takaríthat meg.

vw caddy@2x min

Járműberendezések Volkswagen Caddy-hez

VOLKSWAGEN TRANSPORTER 

Ezt a modellt minden szakmában és iparában kedvelik a felhasználók. Nagyméretű csomagtere a Tecnolam moduláris rendszereivel kiegészítve még praktikusabbá válik, polcrendszerekkel, munkaasztalokkal teheti hatékonyabbá a helykihasználást. Speciális burkolati elemek segítenek a jármű állagmegóvásában, a rakodást pedig szerelhető platformok és rakodórámpák könnyítik meg. Tetőcsomagtartóinkkal kihasználhatja a haszongépjármű minden négyzetcentiméterét.

transporter járműberendezés

Járműberendezések Transporter-hez

VOLKSWAGEN CRAFTER

A Crafter, a tolóajtónak és az egyedülállóan nagy méretű csomagtérnek köszönhetően az egyik legkedveltebb kisteherautónak számít a piacon. A Tecnolam felszereléseivel pedig még többet hozhat ki belőle: biztonságos anyagtárolást nyújt a stabil tetőcsomagtartó, a speciális rakodórámpák, a szerszámok és munkaeszközök rendszerezéséről jól kombinálható moduláris polc- és tárolórendszerek gondoskodnak. Alakítsa Crafter-jét valódi és praktikus mobil műhellyé és könnyítse meg munkáját a mindennapokban!

vw crafter járműberendezések

Járműberendezések Volkswagen Crafter-hez

VOLKSWAGEN

Megoldásaink az alábbi modellekhez érhetők el:

 • Caddy 2015-től
 • Transporter 2015-től
 • Crafter 2006-tól

Kérjen ingyenes árajánlatot Volkswagen kisteherautója felszerelésére

Rendezze be haszongépjárművét egyedi igények szerint vagy moduláris rendszerek megfelelő kombinációjával. Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal és tegye kisteherautóját egy igazán praktikus mobil műhellyé.

vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

  Járműberendezés*:
  Jobb oldali járműberendezésBal oldali járműberendezésTeljes berendezésEgyéb

  Padlóburkolat*:

  Falburkolat*:
  Festett fémlemezpolipropilénNem

  Tetőcsomagtartó*:
  IgenNem

  Csomagtartó + létratartó*:
  IgenNem

  Hogyan szeretne kapcsolatba lépni velünk?
  EmailTelefonBármilyen módon

  Mikor vehetjük fel Önnel a kapcsolatot?
  ReggelDélutánbármikor

  Elfogadom a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat (*)Szeretnék értesülni a Tecnolam híreiről, feliratkozom a webhely hírlevelére.