Járműberendezések Citroen haszongépjárművekhez | Tecnolam

Járműberendezések Citroën haszongépjárművekhez

Citroen 1 1 e1591370123772

A jól illeszkedő, megfelelően tervezett járműberendezések jobb helykihasználást és rendszerezést tesznek lehetővé. Felszerelésükkel időt és energiát takaríthat meg munka közben, ráadásul szerszámai és terméeki biztonságos tárolását is megoldhatja. 

Termékeinkkel a Citroën haszongépjárműveket igazi mobil műhelyekké varázsolhatja. 

A Berlingo, a Jumper, a Jumpy és a Nemo a francia gyártó ékkövei, melyek megbízható társak a munkában. A jó ár-éték arányú, magas minőségű Tecnolam járműberendezésekkel pedig még többet hozhat ki belőlük, bármilyen szakmában is tevékenykedik. 

Kínálatunkban polcrendszereket, rendszerezőket, tárolórekeszeket, munkaasztalokat, rakodórámpákat, tetőcsomagtartókat és számos további kiegészítőt megtalál. 

JÁRMŰBERENDEZÉSEK CITROËN BERLINGO-HOZ

A Berlingo az egyik legismertebb és legkedveltebb Citroen modell. A típus legújabb generációja 1000 kg-os teherbírásával rugalmas és sokoldalú társ a mindennapokban. 3 méteres hosszához megfelelő Tecnolam berendezéseket talál kínálatunkban, melyekkel még praktikusabbá teheti autóját.

Optimalizálja a csomagteret és tegye még hatékonyabbá haszongépjárművét!

JÁRMŰBERENDEZÉSEK CITROËN JUMPY-HOZ

A Jumper egy igazi, szállításra született haszongépjármű. A 8 – 17 m³-es csomagterével bőséges tárolühelyet kínál, melyet Tecnolam járműberendezésekkel is remekül kihasználhat. Polc- és tárolórendszereinkkel tökéletesen rendszerezheti szerszámait és eszközeit, így praktikus, hatékony és jól kezelhető mobil műhelyet hozhat létre. A biztonságos és sokoldalú kiegészítők magas minőségben, elérhető áron állnak rendelkezésére kínálatunkban. Szakembereink pedig örömmel segítenek a megfelelő megoldás kiválasztásában és megtervezésében.

JÁRMŰBERENDEZÉSEK CITROËN JUMPER-HEZ

A Citroen Jumper szintén kedvelt modell a kivitelezők és szervizesek körében. 8 – 17 m³-es csomagterével bőséges munka- és tárolóhelyet kínál. A Tecnolam kínálatában praktikus polc- és tárolórendszereket talál, amelyekkel még jobban kihasználhatja a teret, az autót pedig igazi mobil műhellyé alakíthatja munkaasztalainkkal. Számtalan kiegészítő közül választhat, a tetőcsomagtartótól kezdve a személyes higiéniát biztosító megoldásokig. 

JÁRMŰBERENDEZÉSEK CITROËN NEMO-HOZ

Az egyszerű, mégis nagyszerű Nemo, a 2009-es év kisteherautó modellje, sokoldalú, egyszerű megoldást kínál a hétköznapi feladatokban. 610 kg-os teherbírásával és tágas csomagterével ideális választás egy kényelmes mobil műhely létrehozásához. 

JÁRMŰBERENDEZÉSEINK AZ ALÁBBI MODELLEKHEZ ÉRHETŐK EL:

 

 • Citroën Berlingo 2008-tól
 • Citroën Jumpy 2016-tól
 • Citroën Jumper 2006-tól
 • Citroën Nemo 2008-tól

PRAKTIKUS JÁRMŰBERENDEZÉSEK CITROEN HASZONGÉPJÁRMŰVEKHEZ

Egyéni konzultációra lenne szüksége, hogy megtalálja a megfelelő járműberendezést kisteherautójához? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal az alábbi űrlapon keresztül!

járműberendezések minden szakember számára

  Járműberendezés*:
  Jobb oldali járműberendezésBal oldali járműberendezésTeljes berendezésEgyéb

  Padlóburkolat*:

  Falburkolat*:
  Festett fémlemezpolipropilénNem

  Tetőcsomagtartó*:
  IgenNem

  Csomagtartó + létratartó*:
  IgenNem

  Hogyan szeretne kapcsolatba lépni velünk?
  EmailTelefonBármilyen módon

  Mikor vehetjük fel Önnel a kapcsolatot?
  ReggelDélutánbármikor

  Elfogadom a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat (*)Szeretnék értesülni a Tecnolam híreiről, feliratkozom a webhely hírlevelére.