Járműberendezések Iveco haszongépjárművekhez | Tecnolam

IVECO JÁRMŰBERENDEZÉSEK

logo iveco per allestimento veicoli

Az Iveco neve egybeforrt a hatékonysággal, a tartóssággal és a kereskedelmi, illetve műszaki tevékenységet támogató megoldásokkal. A haszongépjármávek alkalmasak továbbá a városi közlekedésre, a gyártó újításainak köszönhetően környezetbarát formában. Ahhoz, hogy még többet hozhasson ki kisteherautójából, a Tecnolam professzionális járműberendezéseivel, polcrendszerekkel, szerelvényekkel, szerszámtartókkal és rendszerezőkkel szerelheti fel. Ezzel biztonságosabbá és hatékonyabbá teheti a munkavégzést.

Testreszabott megoldásokat gyártunk Iveco modellekhez. Nemcsak a csomagtér védelmére szolgáló bevonatokat, hanem tetőcsomagtartók, létratartók, polcrendszerek is elérhetők kínálatunkban. Így speciális szakmai igények szerint készítheti fel járművét a munkára.

Termékeink gyártásához gondosan kiválasztott anyagokat használunk, így tartós, magas minőségű szerelvényeket készítünk, amelyek kiállják az idő és a szakmai kihívások próbáját.

A TI-VAN kisteherautó bútorokkal még hatékonyabbá teheti a munkavégzést és jobban kihasználhatja a csomagteret is.

JÁRMŰBERENDEZÉSEK IVECO DAILY-HEZ

Az IVECO a DAILY-t megbízható kisteherautónak tervezte.

Intelligens, alacsony fogyasztású modell, amely hatékony társ a munkában. A csomagtér méreteinek függvényében a kisteherautó városi és országúti közlekedésre is kiválóan alkalmas. A Tecnolam költséghatékony, megbízható és magas minőségű berendezéseket kínál Európa szerte az ilyen típusú járművekhez. A moduláris rendszerben fiókos és rekeszes tárolók, polcrendszerek, munkaasztalok kombinálhatók, így kialakítható a tökéletes munkatér.

A jármű belső terének védelme érdekében a tárolórendszereken kívül magas minőségű polipropilén burkolatok is találhatók a kínálatban, valamint 12 mm vastagságú rétegelt padlóburkolatok. A termékek házhozszállításkor a rögzítéshez szükséges összes elemmel együtt érkeznek meg, így Önnek nincs más dolga, mint az útmutató alapján felszerelni a berendezéseket.

Tegye kisteherautóját igazi mobil műhellyé, amely a megbízható társ a mindennapi feladatok ellátásában. Magas minőségű, megbízható és biztonságos rendszereinkkel a 2015-ös és később gyártott modelleket szerelheti fel.

Testreszabott megoldásokat kínálunk IVECO DAILY modellekhez.

IDEÁLIS JÁRMŰFELSZERELÉS IVECO-HOZ

Egyedi konzultációra van szüksége IVECO hazsongépjárműve megfelelő berendezéséhez? Vegye fel kapcsolatot szakértőinkkel, kérjen ingyenes ajánlatot 3D-s látványtervekkel és hozza ki a legtöbbet kisteherautójából!

járműberendezések minden szakember számára

  Járműberendezés*:
  Jobb oldali járműberendezésBal oldali járműberendezésTeljes berendezésEgyéb

  Padlóburkolat*:

  Falburkolat*:
  Festett fémlemezpolipropilénNem

  Tetőcsomagtartó*:
  IgenNem

  Csomagtartó + létratartó*:
  IgenNem

  Hogyan szeretne kapcsolatba lépni velünk?
  EmailTelefonBármilyen módon

  Mikor vehetjük fel Önnel a kapcsolatot?
  ReggelDélutánbármikor

  Elfogadom a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat (*)Szeretnék értesülni a Tecnolam híreiről, feliratkozom a webhely hírlevelére.