Járműberendezések Ford Custom-hoz | Tecnolam

Járműberendezések Ford Custom haszongépjárművekhez

TALÁLJA MEG A TÖKÉLETES POLCRENDSZERT FORD CUSTOM KISTEHERAUTÓJÁHOZ!

Már csak a megfelelő járműberendezés hiányzik Ford Custom haszongépjárművéből? A megfelelően felszerelt mobil műhellyel hatékonyabbá teheti a munkát, ehhez pedig a Tecnolam kínálatában praktikus, tartós és kiváló minőségű moduláris rendszereket talált. Válasszon BASE, CUSTOM vagy LUXURY csomagjaink közül!

Ha nem találta meg azt, amit keresett,  forduljon kollégáinkhoz, kérjen egyénre szabott ajánlatot és ingyenes konzultációt, hogy együtt tervezzük meg a tökéletes megoldást!

Tengelytáv: 2933 mm L1 

Tengelytáv: 3300 mm L2

járműberendezés custom
TÜV tanúsítvány
3 ÉV GARANCIA

TÜV tanúsítvány

Ford Custom L1

>> Tengelytáv: 2.933 mm

A 2.933 mm-es tengelytávval rendelkező Ford Custom haszongépjármű teljes járműberendezése polcrendszerből, tárolókból, fiókos elemekből, burkolatokból és oldalfalakból áll. A kisteherautó tetején tetőcsomagtartó és létratartó is elhelyezhető. Ezeket kiegészítendő, további Tecnolam felszerelések és kiegészítők közül választhat.

Háromféle polcrendszer-csomagot kínálunk: BASE- COMFORT- LUXURY 

Bal oldali berendezések

baloldali járműberendezés

A Tecnolam által gyártott moduláris járműberendezések a megfelelő rögzítőkonzolokkal vannak ellátva és a csomagtérben való biztonságos rögzítéshez szükséges minden eszközzel együtt kerülnek leszállításra. A polcok nagy szilárdságú acélból készülnek, a fiókok, rekeszek és tárolóelemek pedig szintén acélból vagy ellenálló műanyagból, belsejükben csúszásmentes betétek találhatók, hogy szerszámait és eszközeit menetközben is biztonságban tudhassa. 

BASE

COMFORT

LUXURY

Jobb oldali berendezések:

Jobboldali járműberendezés

A Custom jobb oldala rövidebb, mivel ezen az oldalon található a tolóajtó is. Így ezen az oldalon magasabb polcokat célszerű beépíteni – ezzel lehet a legjobban kihasználni a rendelkezésre álló teret. Csakúgy, mint a többi modellhez, ehhez is BASE, COMFORT és LUXURY csomagokat kínálunk. A modulok pedig teljesen testreszabhatók, jól kombinálhatók.

BASE

COMFORT

LUXURY

Oldalfalak
Tetőcsomagtartók
Kiegészítők

Megtalálta, amit keresett? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

  Járműberendezés*:
  Jobb oldali járműberendezésBal oldali járműberendezésTeljes berendezésEgyéb

  Padlóburkolat*:

  Falburkolat*:
  Festett fémlemezpolipropilénNem

  Tetőcsomagtartó*:
  IgenNem

  Csomagtartó + létratartó*:
  IgenNem

  Hogyan szeretne kapcsolatba lépni velünk?
  EmailTelefonBármilyen módon

  Mikor vehetjük fel Önnel a kapcsolatot?
  ReggelDélutánbármikor

  Elfogadom a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat (*)Szeretnék értesülni a Tecnolam híreiről, feliratkozom a webhely hírlevelére.