FIAT járműberendezések | Tecnolam

FIAT JÁRMŰBERENDEZÉSEK

Fiat e1591369745575

A Fiat kisteherautókhoz elérhető Tecnolam járműberendezések között megtalálható minden olyan, a jármű belsejét (a padlót és az oldalfalakat) védő elem, valamint állványok, csomagtartók és moduláris berendezések, amelyekkel ezek a haszongépjárművek igazi mobil műhelyekké alakíthatók. Legyen szó bármilyen egyedi igényről, a kínálatban számos, jól kombinálható megoldás közül választhat. Vállalatunk standard és egyedi csomagokat kínál haszongépjármávek berendezéséhez.

Mobil műhely és felszerelések Fiat kisteherautókhoz

Teljesen moduláris, jól kombinálható rendszer a Fiat haszongépjármávek méretezése és elrendezése szerint. Különböző méretek és típusok közöl választhat, így hatékonyabbá teheti a csomagtér kihasználását.

A teljes rendszereink kedvező áron érhetőek el, harminc éves szakmai tapasztalatunk pedig magas minőséget garantál. 

Ismerje meg további termékeinket is a polcrendszereken túl: kínálatunkban megtalálhatók a falburkolatok, rakodórámpák, csomagtartók, létrák és egyéb kiegészítők is.

JÁRMŰBERENDEZÉSEK FIAT FIORINO-HOZ

Alakítsa át haszongépjárműve csomagterét, hogy megbízható, praktikus munkatárssá váljon. Kínálatunkban testreszabott megoldásokat talál, amelyek tökéletesen illeszkednek a Fiorino belső kialakításához. Kérjen egyéni konzultációt és ajánlatot szakembereinktől, használja ki a jármáben rejlő lehetőségeket!

Válasszon speciális polcrendszerek és kiegészítők közül a Tecnolam kínálatából.

járműberendezés fiat fiorino

Járműberendezések Fiorino-hoz

JÁRMŰBERENDEZÉSEK FIAT SCUDO-HOZ

A Fiat Scudo modelljeihez számos járműberendezést találhat a Tecnolam kínálatában. Nagy rekeszekkel ellátott polcrendszerek, szerszámrendszerezők, polcok, kényelmes munkalapok és rakodórámpák közül választhat. Ezekkel a legtöbbet hozhatja ki Scudo-jából.

járműberendezés fiat scudo

Testreszabott polcrendszerek Fiat Scudo-hoz

JÁRMŰBERENDEZÉSEK FIAT DOBLO’-HOZ 

 

ALLESTIMENTO FIAT TALENTO

A Tecnolam kínálatában megtalálható professzionális járműberendezésekkel maximálisan kihasználhatja a Talento csomagterét. A járműben elhelyezhető polcrendszerek hatékonyabb helykihasználást tesznek lehetővé, remek munkaállomás hozható velük létre a kisteherautóban. A kiegészítők között gurítható rendszereket, tárolókat, polcokat, és munkalapokat is talál, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkavégzést.

járműberendezés talento

Járműberendezések Fiat Talento-hoz

JÁRMŰBERENDEZÉSEK FIAT DUCATO-HOZ

A Ducato-hoz tervezett berendezések segítségével biztonságosan és praktikusan használhatja ki a munkateret. Mozgatható szerszámrendszerezők, polcrendszerek és fiókos elemek teszik hatékonyabbá a helykihasználást.

Alakítsa járművét mobil műhellyé! 

ducato járműberendezés

Felszerelések Fiat Ducato-hoz

JÁRMŰBERENDEZÉSEK MINDEN FIAT HASZONGÉPJÁRMŰHÖZ

Járműberendezéseink az alábbi Fiat modellekkel kompatibilisek:

 • Fiat Fiorino 2008-tól
 • Fiat Doblò 2015-től
 • Fiat Scudo 2007-től
 • Fiat Talento 2016-tól
 • Fiat Ducato 2007-től

IDEÁLIS MEGOLDÁSOK FIAT HASZONGÉPJÁRMŰVEKHEZ

Személyre szabott árajánlatra van szüksége? Töltse ki az alábbi űrlapot, munkatársaink felkeresik Önt, hogy együtt megtalálják a legmegfelelőbb felszereléseket kisteherautója átalakításához.

járműberendezések minden szakember számára

  Járműberendezés*:
  Jobb oldali járműberendezésBal oldali járműberendezésTeljes berendezésEgyéb

  Padlóburkolat*:

  Falburkolat*:
  Festett fémlemezpolipropilénNem

  Tetőcsomagtartó*:
  IgenNem

  Csomagtartó + létratartó*:
  IgenNem

  Hogyan szeretne kapcsolatba lépni velünk?
  EmailTelefonBármilyen módon

  Mikor vehetjük fel Önnel a kapcsolatot?
  ReggelDélutánbármikor

  Elfogadom a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat (*)Szeretnék értesülni a Tecnolam híreiről, feliratkozom a webhely hírlevelére.