Biztonságos rakományrögzítés | Tecnolam járműberendezés

Biztonságos rakományszállítás minden haszongépjárműhöz

Biztonság a csomagtérben

Biztonságos rakományrögzítés
tuv tanúsítvány

BIZTONSÁGOS RAKOMÁNYSZÁLLÍTÁS

Tartórudak

tartórudak segítségével egyszerűen rögzítheti rakományát a csomagtérben. A gumi bevonatnak köszönhetően nem károsítják a belső tér burkolatát, ugyanakkor jó tapadással biztonságos szállítást tesznek lehetővé. A speciális sinek mentén történő rögzítést a rugóval szerelt rúdvégek egyszerűsítik.

támaszrúd
támaszrúd
támaszrúd
rögzítősín
rögzítőszem

Alumínium tehertartó rudakkal rögzítheti rakományát a csomagtérben. Alkalmas a rögzítőgyűrűk és hevederek rögzítésére is.

heveder

Acél rögzítőrúd hevederekkel és rögzítőgyűrűkkel

Praktikus rögzítőrendszer, melynek segítségével bármilyen rakományt megfelelően rögzíthet a csomagtérben. A horganyzolt acélrúd 3 méteres, méretre vágható darabokban érhető el. Racsnis hevederekkel akár 4000 kg-os munkadarabokat és berendezéseket is rögzíthet rajta.

heveder
rögzítő

Rögzítő és tárolóelemek

A rögzítőrúdon beakaszthatók a hevederek fém kampói, amellyel egyszerűen, gyorsan és biztonságosan rögzítheti a termékeket és eszközöket a csomagtérben. 

rögzítőelem

Alumínium rögzítőrudak

rögzítősín

Az elemeken rögzíthetők a hevederek kampói, ezzel megfelelően rögzíthetők a szállított munkadarabok és eszközök a csomagtérben.

heveder

Állítható elasztikus hevederek

rögzítőelemek

A kampókkal ellátott rugalmas hevederekkel a rakomány megfelelő tárolása biztosítható. Kétféle méretben érhetők el a hevederek: 760-1320 mm és 1000-2000 mm.

heveder

Rugalmas tartóhorog szerszámokhoz

vezetősín

Az új tartóhorgok használatával egyszerűbbé és biztonságosabbá válik a szerszámok rögzítése a kisteherautó csomagterének oldalfalán. Az alumínium sínre rögzíthető horgokkal testreszabható a munkatér, ugyanakkor egyedileg is felszerelheti ezeket az autó falára. Így szerszámai mindig kéznél lesznek, azonban menet közben is gondoskodhat megfelelő rögzítésükről.

rögzítőelem

Amennyiben kínálatunk felkeltette érdeklődését, kérjen díjmentes árajánlatot szakértőinktől az alábbi űrlap kitöltésével!

járműberendezések minden szakember számára

  Járműberendezés*:
  Jobb oldali járműberendezésBal oldali járműberendezésTeljes berendezésEgyéb

  Padlóburkolat*:

  Falburkolat*:
  Festett fémlemezpolipropilénNem

  Tetőcsomagtartó*:
  IgenNem

  Csomagtartó + létratartó*:
  IgenNem

  Hogyan szeretne kapcsolatba lépni velünk?
  EmailTelefonBármilyen módon

  Mikor vehetjük fel Önnel a kapcsolatot?
  ReggelDélutánbármikor

  Elfogadom a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat (*)Szeretnék értesülni a Tecnolam híreiről, feliratkozom a webhely hírlevelére.